Solskyddsserien från BE SUN innehåller en speciell FILM SYSTEM-teknik, den nya generationens formula som motverkar de skador som uppstår som ett resultat av solens strålar. Be Sun är en filmbildande booster, som i kontakt med huden, skapar en transparent film som fungerar som en skyddande barriär. BE SUN-seriens skyddande formula andas och innehåller aktiva beståndsdelar vilka förbättrar solskyddets verkan och varaktighet.

Komplett behandling

Fördelar

PHYCOCORAIL:Extrakt av Coralline sjögräs (röda alger). Verkar som ett skydd mot UV/IR-strålning. Försedd med skyddsverkan av cellmembran (förebyggande av lipidperoxidering), keranocyter, Langerhans-celler (immunförsvar) och DNA mot skadlig verkan av solstrålning.

JUVENESSENCE: Extrakt av Alaria Esculenta sjögräs (brun kelp). Hjälper till att återställa cellens energipotential, vilket möjliggör bättre drift av skyddssystemen. Åtgärder på Progerin (ett protein som är involverat i tidigt åldrande), vilket ger fasthet, lyster och återfuktning till huden.

VITAMIN E:Kraftfull mot aktiva fria radikaler. Bidrar till att motverka oxidation av cellmembran, saktar ner förstörelsen och ger en kraftfull anti-aging och anti-radikal effekt. Gynnar förebyggandet av hudens åldrande och därmed bildandet av framtida rynkor.

ANTILEUKIN 6:Extrakt av laminariasjögräs. Verkar korrigerande mot rynkor och återfuktar huden. Fungerar mot fria radikaler, skyddar kollagenfibrerna och verkar på de enzymer som är ansvariga för hudens åldrande. Minskar intensiteten av inflammatoriska processer som uppstår från solexponering.