Den förbättrade formeln av Despigmen P3 är baserad på en kombination av depigmenterande och antioxidantaktiva ingredienser som synkroniseras med den regenererande fotoprotektiva verkan av polypodiumleukotomos. Den tredubbla verkan av dess formulering hindrar hyperpigmenteringsfaktorer genom att ljusa upp och homogenisera hud med fläckar.

Produktserien har ett uppljusande/blekande serum som jämnar ut hudtonen och avlägsnar glansighet och en dagkräm med 50 + solskyddsfaktor, Polypodium Leucotomos och anti-föroreningsmedel för att skydda ansiktet mot strålning och förorenande partiklar. Despigmen P3 har även en fläckkräm/punktkräm för att minska intensiteten och utbredningen av de mest markerade fläckarna.

Bli av med dina fläckar samtidigt som du skyddar dig mot strålning. Hyperpigmentering är en förändring i färgen på huden eller slemhinnorna som produceras när melanin byggs upp i epidermis eller dermis. Hyperpigmentering kan förekomma av olika anledningar: hormonella förändringar, genetisk predisposition eller akne, bland många andra orsaker. Solens strålning kan orsaka eller förstärka fläckar, så det är viktigt att använda hög skyddsfaktor under hela året, åtföljd av en depigmenteringsrutin för att ljusa upp de fläckar som produceras eller förvärras av solens strålar.

Komplett behandling

Aktiva ingredienser

Liposom formel: bättre penetration och effektivitet. Despigmen P3-serien innefattar uppljusande och antioxidantaktiva ingredienser i liposomer. Liposomer ger stor stabilitet mot de aktiva ingredienserna och hjälper dem att tränga djupare in i huden och absorberas lättare.

Polypodiumleukotomos: Kraftfull naturlig aktiv ingrediens. Polypodium leucotomos är en ormbunke från Polypodaceafamiljen och hemmahörande i Centralamerika. Det är känt för dess antioxidantiva egenskaper och fotoprotektiva verkan, den skyddar huden från solstrålning, vilket hindrar effekten av UVA-strålning. EPL i Despigmen-serien extraheras på ett originellt Asacpharma-sätt som bevarar integriteten hos alla dess komponenter.

Lakrits extrakt: Naturlig depigmentant. Lakrits är roten till Glycyrrhiza glabra-växten och har stora fördelar vid behandling av fläckar, eftersom det verkar som ett naturligt, huduppljusande medel. Det har också antioxidantiva egenskaper, vilket gör den till en perfekt allierad för att ljusa upp och förhindra fläckar.

Vitaminer A, E och C: Antioxidantkraft. Vitamin C (eller askorbinsyra) har depigmenteringsegenskaper, eftersom det minskar de processer som är ansvariga för bildning av fläckar och avbryter effekterna som skapas av koppar vid pigmentbildning. Vitamin A (retinol) stimulerar inte bara kollagen och elastin, men fungerar också som en exfolierande och cellulär regenerator, vilket hjälper till att förbättra hudens utseende och jämnhet. E-vitamin är en potent antioxidant på egen hand, men dess effekter förstärks när den verkar med andra antioxidanter. Kombinationen av dessa kraftfulla aktiva ingredienser förhindrar skador på cellerna, som alltid utsätts för fria radikaler och solstrålning.