Lift Therapy har en specifik behandling för ögon och läppkonturering i sitt sortiment. Dess formulering baserad på syntetiska peptider och hyaluronsyra ger återfuktning och fyller ut rynkor, vilket ger enhet och mjukhet till dessa känsliga ansiktsområden.

Eftersom det är en specifik, lyftande produkt för ögonen och läpparna är det viktigt att applicera produkten korrekt. En liten mängd kräm duttas lätt på läpp- och ögonkonturer, efter rengöring, och motverkar rynkor och uttryckslinjer.

Sudda ut imperfektioner kring ögon och läppar. Huden runt ögon och läppar är benägen att bilda vad vi kallar uttryckslinjer, vilka vanligtvis är förknippade med de första tecken på åldrande av vår hud. Dessa områden är de känsligaste delarna av ansiktet eftersom huden där är mycket tunn, därför det är lämpligt att ta hand om dem med specifikt utvecklade produkter. Dessutom förändras läpparnas utseende med åldern: både form och volym förloras och konturerna blir otydliga, vilket ytterligare förstärker synliga rynkor i området. Syntetiska peptider verkar mot rynkor genom att slappna av ansiktsmusklerna, mjukgöra hudytan på ett fantastiskt sätt. Hyaluronsyrahydrater fyller ut och drar samman rynkor runt ögonen och läpparna.

Komplett behandling

Fördelar av de aktiva ingredienserna

Hyaluronsyra, återfuktning och nybildning. Hyaluronsyra är en biologisk substans som återfuktar huden och hjälper till att förbättra vätskeupptaget i celler, eftersom den har förmåga att behålla cirka 70% av dess vikt i vatten. Den fungerar som ett stöd för kollagen och uppmuntrar dess produktion, vilket ger den perfekta strukturen för behandling av rynkor och fina linjer.

Syntetiska peptider: ögonblicklig effekt. En syntetisk peptid verkar mot uttrycksrynkor genom att slappna av ansiktsmusklerna. Den peptid som Lift Therapy bygger på utvecklades tack vare forskning av huggormsgift. Det verkar på liknande sätt som Waglerin-I, en neuromuskulär blockerare, som finns i huggormen i Serpent Temple i Penang, Malaysia.