De tre formlerna i Lift Therapy-serien är baserade på Hyaluronsyra, en kraftfull aktiv ingrediens som ger en lyftande effekt på ansiktet på grund av dess åtstramande, fuktighetsgivande och regenererande egenskaper. För att förbättra denna effekt innehåller Lift Therapy ett oljigt extrakt från plantan Spilanthes acmella, som även den är känd för att ha åtstramande egenskaper.

Den främsta orsaken till att huden förlorar sin spänst och blir slappare är förlusten av kollagen, elastin och hyaluronsyra. Dessa ämnen anses vara hudens naturliga stöd, eftersom de ger elasticitet och fasthet. Ett fast ansikte kräver att en bra cellulär struktur förenas med en balanserad huds fysiologi. Lift Therapy fungerar, utöver genom att behandla hudens yta, naturligt lyftande på alla nivåer i hudstrukturen på ansikte, nacke och dekolletage.

Återfuktad, elastisk och hudföryngrad. Slappheten kommer med förlusten av fasthet i huden. Detta händer av olika anledningar, en orsak är tidens gång, men det finns andra faktorer som inte är relaterade till ålder: stress, livsstilsvanor och överdriven solexponering. Hyaluronsyra är avgörande för att behålla fasthet i ansiktet, men vid 40 års ålder minskar produktionen med hälften och vid 60 genererar kroppen knappt 10%. De mest synliga effekterna av denna minskning av hyaluronsyra är utseendet på de första uttryckslinjerna, förändringar i elasticiteten och flexibiliteten i huden, samt grövre och torrare hud. Hyaluronsyra med både hög och låg molekylvikt finns i Lift Therapy-formeln, eftersom den första verkar på ytlig nivå och den andra på den djupaste nivån, därigenom garanteras det vitala bidraget av återfuktning till huden.

Komplett behandling

De aktiva ingrediensernas fördelar

Hyaluronsyra, en utmärkt fuktgivare. Hyaluronsyra är en biologisk substans som återfuktar huden och hjälper till att förbättra vätskeabsorptionen i cellerna, eftersom den har förmågan att bibehålla vatten med tusentals gånger dess vikt i procent. Den fungerar som ett stöd för kollagenet och förbättrar dess produktion, vilket bildar den perfekta strukturen för behandling av rynkor och fina linjer.

Extrakt av Spilanthes acmella, lyftande effekt. Oljeextraktet av Spilanthes acmella omorganiserar strukturen av dermis, mjukgör rynkor och uttryckslinjer och därigenom omformas ansiktsuttryck och hudens fasthet förbättras.