Vital Age Retinol-serien är en intensiv, global anti-rynkbehandling som minskar och förhindrar bildandet av rynkor och fina linjer. Baserat på ren Retinol och Coenzyme Q10 arbetar dess kraftfulla formula för att jämna ut ojämnheter i huden, dämpa trötthetstecken och för att förbättra ansiktets naturliga utstrålning.

Med sin dubbelformel är Serum 2 den huvudsakliga produkten i den här serien, eftersom den förbättrar nyckelfunktionerna för att föryngra huden, som verkar under den nattliga processen av hudreparation. Den fortsatta användningen av det dubbla serumet ger inte bara global antiaging-effekt utan återfuktar också huden på djupet och ger en uppljusnande effekt.

Anti-aging effekt med synliga resultat. Synligt åldrande är ett komplicerat fenomen som påverkas av ålder, grad av solexponering, hormonell status hos kvinnor eller rökning. Några faktorer som ger upphov till förändringar i vår hud är till exempel en progressiv förlust av fasthet och elasticitet på grund av minskad mängd och kvalitet hos kollagenfibrerna eller bristen på återfuktning. Kombinationen av ren Retinol och Q10 fungerar synergistiskt mot de brister som uppstår i huden med tiden, vilket ger återfuktning, lyster, jämnhet och fasthet i ansiktet.

Komplett behandling

Produkter

De aktiva ingrediensernas fördelar

Retinol, en kraftfull cellulär regenerator. Det rena Retinolet i Vital Age´s produktsortimentet tränger ned i de djupaste skikten av huden tack vare att det formuleras i form av en molekylär film som säkerställer stabiliteten samtidigt som kollagen och elastin stimuleras. Det gynnar den cellulära förnyelseprocessen som fungerar som en exfoliant och stimulant, så död hud försvinner snabbare och det nya, ljusare hudskiktet uppträder. Det hjälper också fläckar att blekna och minskar rynkor och fina linjer, vilket markant förbättrar utseendet på det yttre skiktet på huden.

Coenzyme Q10, cellulär energi. Coenzyme Q10 eller ubiquinon är ett näringsämne som är närvarande i hela kroppen och som deltar i den cellulära respiratoriska kedjan. Detta koenzym har å ena sidan en viktig roll vid eliminering av fria radikaler och å andra sidan inhiberar kollagenas, ett enzym som är ansvarigt för försämringen av kollagenfibrer. En annan funktion är att producera energi på cellnivå och den är även effektiv mot oxidativ stress orsakad av UVA-strålning. Q10 är den perfekta följeslagaren av Retinol, eftersom den förstärker dess verkan och effekter